Välkommen till den gamla sjöboden. På dagen väntar en sagolik fika med underbart kaffe och alltid nytt hembakat. Våra muffins är världsberömda på hela Orust, morotskakan är ljuvlig och räkmackorna så mycket Bohuslän det bara kan bli. Om hungern slår till serverar vi hemlagade luncher. Slå dig ner med ett glas svalt vin eller en kall öl.  Kvällstid kan ni boka bord för att njuta en härlig middag.

Välkommen ut på bryggan och värm dig i solen. När vädret tjurar kan du sitta ner runt långbordet bland pappa Göstas gamla fiskeredskap, Mias noga utvalda delikatesser och mängder av gamla föremål från trakten. Det är lätt att bli sittande, njutandes, skrattande, leende, och lyssnandes gamla fiskehistorier från någon av ortsbefolkningen som brukar titta förbi, trutarna och vågornas kluck under bryggan.

Troligen tittar Anders förbi på väg ut på en fisketur eller sälsafari eller för att fråga om det smakar bra. Det är genuint, äkta, lite skevt och vint, smakfullt och kaloririkt, varmt välkomnande och riktigt, riktigt gott.